Kuohulla on ohjelmaa ihan kaikille! Jokainen ikäkausi saa oman näköisen, juuri heille suunnitellun ohjelman.  

Sudenpennut 

Sudenpennut osallistuvat ohjelmalaaksoihin hiljaa, soljuu ja murtaa. Sudenpentujen leiripäivät koostuvat useammasta eri laaksosta.  

Sudenpennut tarvitsevat tutun saattajan mukaan ohjelmiin. Ohjeellisesti 10 sudenpentua kohden tarvitaan 1 johtaja. 

Yhteisohjelmana sudenpennuille Pauhaa koko leirin yhteiset synttärit.  

Seikkailijat  

Seikkailijat osallistuvat kaikkiin leirin ohjelmalaaksoihin ja niissä oman ikäkautensa ohjelmaan. Jokainen leiripäivä muodostuu yhdestä ohjelmalaaksosta eli päivät on jaksotettu teemoihin.  

Seikkailijat tarvitsevat tutun saattajan mukaan ohjelmiin. Ohjeellisesti 10 seikkailijaa kohden tarvitaan 1 johtaja.  

Tarpojat 

Tarpojat osallistuvat kaikkiin leirin ohjelmalaaksoihin ja niissä oman ikäkautensa ohjelmaan. Jokainen leiripäivä muodostuu yhdestä ohjelmalaaksosta eli päivät on jaksotettu teemoihin.  

Samoajat 

Samoajien ohjelma koostuu osittaisista pesteistä sekä ohjelmalaaksoista. Samoajat pääsevät valitsemaan laaksoista itselleen mieluisimmat. 

Pesteistä ja niiden valitsemisesta on luvassa lisätietoa ilmoittautumisen jälkeen. 

Pesteissä toimivat täysi-ikäiset 

Aikuiset toimivat leirillä pääasiassa pesteissä, mutta omaa ohjelmaa on luvassa myös aikuisille. Virtaa Aikuisille aikuisohjelmapiste on kaikille täysi-ikäisille avoin ja ohjelmaa on luvassa vaihtelevilla teemoilla eri vuorokaudenaikoihin. 

Millaisia ohjelmalaaksoja leirillä on:  

Hiljaa: Kuka osaa liikkua Hiljaa? Hiljaa, ohjelmalaakso, jossa nimi on enne. Tässä laaksossa hiivimme huopatossuissa ja opettelemme kuiskailemaan mikrofoniin – tai sitten emme! Tule katsomaan ja kokemaan, miten kovaa voi olla hiljaa! 

Soljuu: Miten laineet Soljuu? Ohjelmalaakso Soljussa pääset seikkailulle veden valtakuntaan. Paljonko on sinun vesijalanjälkesi? 

Virtaa: Löydätkö Virtaa? Tule laaksoon, jossa sähkön ja virran merkitys saa aivan uuden merkityksen elämässäsi! Vertaile energiamuotoja, totea kulutuksia käytännössä, luo sähköä ja kuluta energiaa – kokeile erilaisia ilmiöitä! Laaksossa huomaat myös verrattoman Virrattoman laakson olemassaolon. Mitä se tarkoittaa, se selviää vasta leirillä! Kun Voltti, Watti, Ohmi myy ja Voimavirta esiintyy, silloin virtaa luotakoon – sähköistävään tuokioon! Siis Virtaa-laaksoon! 

Murtaa: Osaatko Murtaa? Tässä laaksossa pääsette laittamaan ryhmänne kanssa teidän viisaat päänne yhteen, ratkoen erilaisia mysteereitä, ongelmia ja pelejä. Kuka on nopein ja nokkelin? 

Lisäksi viikon aikana Pauhaa kolme koko leirin yhteistä, tunnelmallista jahauskaa yhteisohjelmaa.