Täältä löydät yleisiä kysymyksiä, sekä niihin vastauksia. Mikäli sinulla ilmenee muita, kuin alla vastattuna olevia kysymyksiä, otathan rohkeasti yhteyttä!

Miksi leiri maksaa noin paljon?

Leirin hinta muodostuu monesta asiasta: ruoasta, huollosta, ohjelmasta, leirimerkistä… Kun nämä kaikki otetaan huomioon, saadaan leirille laskettua budjetti ja budjetin kautta leirimaksu. Maksun suuruutta pohdittiin useaan otteeseen, ottaen huomioon aiemman piirileirin sekä muiden piirien lähivuosien osallistumismaksut. Suhteutettuna niihin (ja numeroita ankarasti pyöritellen) halusimme pitää osallistumismaksun kohtuullisena, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua leirille – näin pitkän leirin hinnaksi tuli 185 euroa ja lyhyen 75 euroa.

Onko leirimaksuun mahdollista saada tukea?

On! Tämä on myös huomioitu leirin budjetissa. Kannustamme myös lippukunnissa miettimään, miten leirille lähtijöitä, sekä osallistujia että tekijöitä, voitaisiin tukea.

Onko ilmoittautumisaikataulu joustava?

Ilmoittautuminen alkaa 1.2. ja päättyy 27.4. Ilmoittautuminen tämän jälkeen on mahdollista, kun jälki-ilmoittautuminen alkaa, mutta tällöin osallistumismaksu hieman nousee. Kannustamme ilmoittautumaan leirille hyvissä ajoin, sillä jos jotain teknisiä probleemia esiintyy, ehtivät tekniikkavelhot hyvin auttaa.